Här kan du få en fingervisning om hur miljövänlig din lokal kan bli genom att svara på ett antal frågor. Du svarar genom att välja ett alternativ i rullgardinsmenyn eller skriva in svaret på raden nedanför frågan. När du har svarat på alla frågor kommer du på nästa sidan att se ett resultat som visar en första prognos på hur miljövänlig din framtida lokal blir.

Alla frågor gäller lokalen efter förändringen och efter eventuell flytt och vi räknar även in allt som ha ändrats 12 månader innan invigning. Om du inte kan svara exakt går det bra att använda sig av uppskattningar. Du kan även testa att ändra dina värden och se hur prognosen ändrar sig.

Den versionen som du har framför dig är en tidig release (prototyp) och vi är tacksamma för alla förbättringsförslag. I den slutgiltiga versionen kommer du kunna skapa ett kostnadsfritt konto i ett omfattande webbaserat verktyg som guidar dig igenom Hållbar Interiör certifieringen och förberedelserna. Verktyget hjälper även dig som inte vill certifiera en interiör utan bara vill ha lite hjälp för att förvalta och förändra dina inventarier och ditt kontor miljövänligt och effektivt. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att få information när vi släpper verktyget under 2022.